Március 23-29.

Március 23.-tól március 29-ig.

Azt látom, hogy noha van pánik és semmi sem kiszámítható, valahogy mégsem annyira terjed gyorsan a vírus. Talán ennek a napi blognak azért nincs értelme, mert a hivatalosan közölt adatok sokszor szűkszavúak.

Március 23: 167 a betegszám. 21 gyógyult és 7 elhunyt van.

Március 24: Új betegszámunk van, 187.

Március 25: 226 fertőzött, újabb elhunyt, az egyik brit a kettő közül. Egyes önkormányzatok elkezdtek sokat hinni magukról és kijárási korlátozásokat hoztak - holott erre nincs joguk.

Március 26: 261 a megfertőződöttek új száma.

Március 27: az új szám: 300. Bevezették a kijárási korlátozásokat. Március 28-tól lesz. Ebben benne van az idősek vásárlási sávja 9 és 12 között. Furcsa ez a kijárási korlátozás. Le van írva mennyi mindent szabad tenni. Ebből kell kibogarászni azt, hogy mit nem szabad. Ravasz! Kételyek vannak a szájmaszk körül. Müller C. szerint sem kell egészséges embernek hordania.

Március 28: 343 és újabb elhunyt.

Március 29: 408 beteg, 2 újabb elhunyt. 14 ember van lélegeztetőgépen. Főként idősek halnak meg, akiknek valami súlyosabb betegségük már eleve volt, legalábbis a hivatalos közlés ezt mondja. A betegség a fertőzöttel 80 százaléka esetében enyhe tünettel zajlik le, de nem tudni mennyi ember van kórházban.

Bizonyos termékeknél áruhiány van.

Mivel annak idején hivatalosan foglalkoztam a digitális oktatással, most csak nézek mit neveznek annak... Kész vicc, tulajdonképpen csak alibi.

Címkék: koronavírus